Про запобігання харчовим отруєнням та організацію
раціонального харчування дітей у літній оздоровчий
період у 2020 році.
На виконання Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17 квітня 2006 р. № 298/227, листа МОНУ «Про вжиття заходів щодо запобігання харчових отруєнь» від 08.12.2008 № 1/9-795, спільного наказу МОНУ, МОЗУ «Про затвердження Змін до Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» від 26.02.2013 № 202/165 та з метою запобігання харчовим отруєнням у закладі, організації раціонального харчування дітей та виконання норм харчування у літній оздоровчий період (читати далі)
Липчанiвський НВК © 2019