прапор Украiни герб Украiни
Комунальний заклад "Липчанівський ліцей Куньєвської сільської ради Ізюмського району Харківської області"
герб Липчанiвський НВК  прапор Липчанiвський НВК

Заходи присвячені «Дню Європи»

В рамках тижня , присвяченого дню Європи, 15 травня серед учнів 8-11 класів пройшов онлайн-урок «Європа починається з тебе», за участю Міністерства інформаційної політики України, Міністерства освіти і науки України, віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за підтримки проекту ЄС «Fssociation4U» та  Google. Мета уроку популяризацію європейських демократитичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування європейської свідомості та відчуття громадянина Європи.

                         

16 травня цікаво і змістовно пройшов «День Європи» серед учнів початкових класів Липчанівського НВК. Учні познайомилися з історією створення Євросоюзу.

Учні 1-2 класів презентували Україну, як рівноправного члена Євросоюзу. Учні 3-4 класів представили країну Польщу та Великобританію (цікаві факти, кількість населення, клімат, природні зони, кухня та інше). Декламували вірші українською, польською та англійською мовами.

 

17 травня учні 5-11 класів здійснили віртуальну подорож  країнами Європи. Познайомилися з природою, державним устроєм країн,  звичаями та традиціями, національними стравами.  Дізналися  про участь країн в європейській спільноті.